‘Bize Gezmek Olsun’ yeni konsepti ‘Gezginler Okulu’ ile izleyici karşısına çıkıyor

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin sevilen seyahat programı ‘Bize Gezmek Olsun’ yeni konsepti ‘Gezginler Okulu’ ile izleyici karşısına çıkıyor. Erkan Can ve Güven Kıraç bu kez yanlarına tüm dünya ülkelerini gezen tek Türk Murat Fıçıcı ve başarılı oyuncu Nejat İşler’i de alarak yola çıkıyor. Ekip yeni sezonda rotayı Güneydoğu Asya’ya çevirip Tayland, Laos ve Kamboçya’yı ziyaret ediyor.

Yönetmenliğini Vedat Atasoy’un yaptığı ‘Gezginler Okulu’ heyecan dolu dört bölümden oluşuyor. Neşe ve eğlencenin hiç eksik olmadığı programda Tayland’ın başkenti Bangkok, Chiang Mai, Laos’un başkenti Vientiane, Vang Vieng, Luang Prabang, Kamboçya’nın başkenti Punom Pen, Siem Reap ve antik kent Angkor tüm merak edilen detaylarıyla yer alacak.

‘Gezginler Okulu’ tüm bölümleriyle BluTV’de.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.