BitMEX Spot Borsası, günlük 100 artışla 24 milyon dolarlık ticaret hacmine ulaştı!

Dünyanın en büyük kripto borsalarından biri olan BitMEX tarafından başlatılan kripto alım ve satımına yönelik yeni ticaret platformu BitMEX Spot, 25 Mayıs Çarşamba yirmi dört saat içerisinde 24 milyon dolar değerindeki ticaret hacmine ulaştı. BitMEX Spot yayınlandıktan 10 gün sonra önceki günlere oranla 100 artış gösterdi.

Global kripto para ticaret platformu BitMEX, kripto alım ve satımına yönelik oluşturduğu yeni ticaret platformu BitMEX Spot’un yeni başarısını duyurdu. BitMEX Spot, yayınlandıktan yaklaşık on gün sonra bir önceki günlere göre 100 artış göstererek 25 Mayıs Çarşamba günü yirmi dört saat içerisinde 24 milyon dolarlık ticaret hacmine ulaştı.

Ticaret hacminde yaşanılan gelişmeyle beraber, BitMEX’in günlük kullanıcı sayısı ve işlem faaliyetlerinde BitMEX Spot’un 17 Mayıs’taki resmi sunumundan bu yana beş kat arttı ve günlük ortalama değer (ADV) bazında ilk haftada 3 milyonun üzerinde işlem gerçekleştirildi. Bu gelişme, kullanıcılara spot, türev ürünler veya faiz getiren ürünler gibi farklı kategorilerde, ticaret stratejilerini destekleme ve genişleyen bir kripto ekosistemi sunmaya devam etme amacındaki şirket için çok önemli ve cesaret verici bir adıma işaret ediyor.

BitMEX Spot dünyanın dört bir yanındaki traderları destekliyor

Platformda yaşanılan olumlu gelişmelere ilişkin görüşlerini bildiren BitMEX CEO’su Alexander Höptner, ‘’ Yeni BitMEX kullanıcılarının akışı ve ticaret hacmi, kurumsal ve perakende traderlardan gelen güçlü iştahı ve günümüzün piyasa ortamına ilişkin uzun vadeli yükseliş görüşümüzü yansıtıyor. Spot’un başarılı bir şekilde eklenmesiyle, BitMEX, dünyanın dört bir yanındaki traderları desteklemek, daha geniş bir teklif yelpazesi sunmak, türevler ve faiz getiren ürünlerin yanı sıra genişlemesini ilerletmek güçlü bir konumdadır ve bizi küresel bir kripto varlık sınıfı olarak tanınmaya daha da yaklaştırmaktadır.” dedi.

BitMEX Spot kapsamında görüşlerini bildiren BitMEX Spot Başkan Yardımcısı Genia Mikhalchenko, ‘’ Spot pazarlarımızın lansmanına güçlü bir başlangıç yaptığımız için çok heyecanlıyız. Mevcut ve yeni BitMEX yatırımcılarından gelen destekleyici geri bildirimleri ve olumlu yanıtları da gerçekten önemsiyoruz ve mutluluk duyuyoruz. İlk 10 günde şirket içinde gördüğümüz rakamlar, Türev Ürünlerin Ötesine geçme kararımızın doğru olduğunu pekiştiriyor. Yeniden tasarlanan ortaklık programımız da topluluğumuzun sürekli büyümesini sağlayan kilit bir parça oldu ve önümüzdeki aylarda bunu genişletmeyi dört gözle bekliyoruz. Ayrıca, spot pazarın büyümesini desteklemek ve traderlarımızın ihtiyaç duydukları ürünlere sahip olmalarını sağlamak için yılın geri kalanında bir dizi yeni ve heyecan verici varlıkları kullanıma sunacağız!” dedi.

BitMEX Spot Exchange şu anda yedi farklı kripto para sunuyor. Bu varlıklar Bitcoin (XBT), Ethereum (ETH), Chainlink (LINK), Uniswap (UNI), Polygon (MATIC), Axie Infinity (AXS) ve ApeCoin (APE). Diğer kullanıcı ödülleri ve avantajlarının yanı sıra daha fazla işlem çifti, 2022 yılı içerisinde daha sonra kullanıma sunulacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.