Bitlis’te toprağa gömülü patlayıcılar ele geçirildi

Bitlis’te toprağa gömülü vaziyette plastik patlayıcı, infilaklı fitil, roketatar harp başlığı, boş büyük tüp ele geçirilirken, patlayıcılar emniyetli şekilde imha edildi.

BİTLİS (İGFA) – Bitlis İl Jandarma Komutanlığ, nokta istihbaratına dayalı olarak Bitlis-Merkez ilçe Üçevler köyü kırsalında gerçekleştirdiği operasyonda; toprağa gömülü vaziyette 1 kilogram plastik patlayıcı ile 10 metre infilaklı fitil, 1 adet kesilmiş roketatar harp başlığı, 2 adet boş büyük tüp ele geçirilmiş ve emniyetli bir şekilde imha edildi.

İçişleri Bakanlığı’ndan aktarılan bilgiye göre bölgede terörle mücadele operasyonlarına halkın da desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde devam edildiği öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.