Bitay’dan bayrama özel 500 USD değerinde BITAY Coin hediye

Türkiye’de faaliyet gösteren global kripto para borsası Bitay, bayram boyunca üye olan kullanıcıların arasından seçeceği 1 kullanıcısına 500 USD değerinde BITAY Coin hediye edecek.

Türkiye’nin global borsası Bitay, platforma üye olan ve profilini eksiksiz dolduran yeni kullanıcıları arasından 1 şanslı kullanıcıya 500 USD değerinde BITAY Coin hediye edecek. Kripto para birimlerinin düşüşte olduğu bir dönemde olmasına rağmen yükselen tek kripto para birimi olma başarısı gösteren BITAY Coin’in güvenli teknolojisi ile kripto varlık piyasasında yerinizi alabilirsiniz.

500 USD değerinde BITAY Coin kazanmak isteyenlerin 18 Temmuz 2022 tarihine kadar Bitay’a üye olmaları ve bilgileri eksiksiz doldurmaları gerekiyor.

BITAY Coin’den yatırımcısını sevindiren performans

Türkiye’nin global borsası Bitay tarafından piyasaya sunulan BITAY Coin, sert düşüşlerin ve yüksek volatilitenin etkili olduğu kripto varlıklar piyasasında yatırımcısına sunduğu fırsatlar ile dikkat çekti. 19 Nisan’da, 0,01 USDT ve 0,0125 USDT olarak iki ayrı teklif ile ön satışa sunulan BITAY Coin listelendiği 15 Haziran tarihinde ön satışa katılan yatırımcılarına yüzde 100 gibi dikkat çeken bir kazanç sağlamıştı.

Avalanche (AVAX) zincirinde geliştirilen ve çok amaçlı bir yardımcı program token’ı olan BITAY Coin, kripto para yatırımcılarına işlem ücretlerinde indirimler ve çeşitli ödül seçenekleri sunuyor. Bitay Visa kredi kartı ile yatırımcıların kripto varlıklarını Visa kart geçen tüm iş yerlerinde kullanma fırsatı da sunan BITAY Coin, kullanıcısına ayrıca Bitay’ın NFT platformunda da öncelik sağlıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.