Birleşik Ödeme Pazarlama Direktörü Seda Küçükfırat Arslan oldu

Türkiye’nin lider fintech şirketi Birleşik Ödeme’nin Pazarlama Direktörlüğü görevine Seda Küçükfırat Arslan getirildi.

İnovatif fintech çözümleriyle dikkat çeken Türkiye’nin ilk elektronik para şirketlerinden Birleşik Ödeme’nin Pazarlama Direktörlüğü görevine Seda Küçükfırat Arslan getirildi.

Seda Küçükfırat Arslan, 2004 yılında Işık Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olduktan sonra İngiltere’deki Birmingham Üniversitesi’nde Ekonomi Politikası Yüksek Lisans eğitimini yüksek onur derecesiyle tamamladı. Pazarlama alanında yaklaşık 14 yıllık deneyime sahip olan Seda Küçükfırat Arslan, bugüne kadar hızlı tüketim, perakende, saat, mücevher, moda ve enerji sektörleri olmak üzere ulusal ve uluslararası pek çok şirkette çeşitli pozisyonlarda yer aldı. Seda Küçükfırat Arslan son olarak Petrol Ofisi’nde Pazarlama ve İletişim Müdürü olarak görev yapmaktaydı.

Sadece son 3 yılda yüzde 300’lük büyümesi ve Finberg ile Oyak Portföy Girişim Sermayesi Fonları’ndan aldığı yatırımlarla adından söz ettiren Birleşik Ödeme, Türkiye’ye ek olarak Azerbaycan, Romanya ve Gürcistan’da faaliyet gösteriyor. Şirketin bölgenin en önemli fintech oyuncularından biri olma vizyonu kapsamında Küçükfırat yeni görevinde, şirketin ulusal ve bölgesel pazarlama stratejilerinin oluşturulmasından ve yürütülmesinden sorumlu olacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.