Birkan Sokullu’yu bu sefer de Farah Zeynep Abdullah harcadı!

Bu sezonun en çok izlenen ve hikayesiyle de dikkat çeken yapımı TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı oldu. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan dizi gerçek hikayeleri ekranlara taşıdı. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolü paylaştığı dizide, İnci ve Han çiftinin hikayesi de ilginç bulunuyor. İnci ve Han çifti yani Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah, dizide olduğu gibi normal hayatta da çok iyi anlaşıyor. Güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ile olan fotoğrafını paylaşıp, “Kötü foto koyma samimiyeti” notunu düştü. Yakışıklı oyuncunun dizideki karizması kayboldu.

TRT 1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi tüm ilgi çekiciliğiyle devam ediyor. Başarılı genç isimlerin bir araya geldiği dizide; sorunlu bir ailenin iyileşme çabaları, İnci ve Han çiftinin yaşadıkları, ölen annesi tarafından rahatsız edilen Safiye’nin aşk ile tedavi edilmesi konu ediliyor. Zor koşullarda evlenen ve sonunda birlikteliklerini de bir şekilde kabul ettiren çifti Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu canlandırıyor.

Ekranlarda güzel bir uyum yakalayan ikili, dizi dışında da çok iyi anlaşıyor. Birkan Sokullu sosyal medyayı çok aktif kullanan bir oyuncu değil. Bunu fark eden oyuncu arkadaşları onu hiç rahat bırakmıyor. Geçtiğimiz günlerde Ezgi Mola, arkadaşı Birkan Sokullu’nun elinden telefonu alıp zorla fotoğrafını paylaşmıştı.

blank

Birkan Sokullu’ya bir jest de Farah Zeynep Abdullah’tan geldi. Ancak bu durum biraz karizmayı çizen bir foto ortaya çıkardı. Farah Zeynep Abdullah, dizide eşi Han’ı oynayan Birkan Sokullu ile yan yana pozlarını paylaşıp, “Kötü foto koyma samimiyeti” notunu düştü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.