Birinci Sınıf İkinci El Festivali Beylikdüzü 11-13 Ekim

Eski Garaj Organizasyon tarafından İstanbul’da en son 14. sü düzenlenen İkinci El Festivali binlerce kişinin gösterdiği yoğun ilgiyle büyüyerek devam ediyor.

‘Atma Değerlendir, Tüketimi Azalt, Mutlu Ol’ mottosunu odak noktasına alan Festival, çağımızın tüketim dünyasında, gereksiz tüketimin önüne geçip, var olanın yeniden değerlendirilmesine ortam yaratarak çevreye ve aile bütçesine katkı sağlamayı hedefliyor. Kocaeli’nde 05 -08 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Symbol İkinci El Festivali ve ardından Bursa’da 12-15 Eylül tarihleri arasında Podyumpark İkinci El ve Tasarım Ürünler Festivali ve ardından 21-22 Eylül tarihleri arasında 14. defa düzenlenen Kilyos İkinci El Festivali, ziyaretçilerinden yoğun ilgi gördü. Kocaeli ve Bursa ve artık geleneksel hale gelen Kilyos 2. El Festivali ‘nden sonra İstanbul Beylikdüzü için geri sayım başladı.

Birinci Sınıf İkinci El Festivali 11-13 Ekim tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü AVM CarrefourSa kapalı otoparkında meraklılarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Girişlerin ücretsiz olduğu ‘’Birinci Sınıf İkinci El Festivali’’ İstanbul Beylikdüzü’nün en merkezi, en kalabalık mekanında Beylikdüzü AVM CarrefourSa kapalı otoparkında ‘’Atma Değerlendir, Tüketimi Azalt, Mutlu Ol’’ sloganıyla düzenlenecek. Festivalde ziyaretçiler, gün boyu ihtiyacı olan ürünleri daha uygun fiyata alma imkanı yakalarken keyifli üç gün geçirecek. 11-13 Ekim tarihleri arasında Antika, ikinci el ve tasarımcıların ürünlerin bulunduğu standlar meraklılarıyla buluşacak.

11-13 Ekim tarihleri arasında meraklılarıyla buluşacak festival hakkında bilgi veren 2. El Festival komitesi başkanı Aslı Kamber ‘’Yola çıkış noktasında tam anlamıyla kazan kazan felsefesini hayata geçiren Festival kapsamında, kullanılan eşyalar atılmayıp el değiştirdiğinde aile bütçesine katkı sağlanıyor ve böylelikle doğaya daha az atık bırakılıyor’’ dedi. Kamber; ‘’hesaplı alışveriş yapmak ve gün boyu keyifli zaman geçirmek isteyen ziyaretçileri İstanbul Beylikdüzü’nün en merkezi, en kalabalık mekanında Beylikdüzü AVM CarrefourSa kapalı otoparkında gerçekleşecek Birinci Sınıf İkinci El Festivali’mizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız’’ dedi.

Birinci Sınıf İkinci El Festivali

Yer : Beylikdüzü Alışveriş Merkezi CarrefourSa kapalı otoparkı-

Mevlana Mah. Yıldırım Beyazıt Cad. No:20 Esenyurt İstanbul (CarrefourSa)

Tarih : 11-13 Ekim 2019

Bilgi/İletişim: Eski Garaj Organizasyon Aslı Kamber 05333780910

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.