Birce Akalay’lı Son Yaz setinden ilk paylaşım geldi

Başrollerinde Ali Atay, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan gibi isimlerin rol aldığı Son Yaz dizisi kadrosuna katılan Birce Akalay’ın setten ilk karesi geldi. Akalay’ın diziye dahil olması hayranlarını sevindirirken setten karesi yoğun ilgi gördü.

Fox TV’nin sevilen yapımlarından olan Ali Atay, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerini paylaştığı Son Yaz dizisi kadrosunu genişletirken Birce Akalay’ın katılmasıyla büyük ilgi gördü.

Diziye yeni katılan ve hikayenin gidişatını etkileyecek bir karakteri canlandıracak olan Birce Akalay da ikinci sezon çekimlerine katıldı. Diziden Birce Akalay’lı ilk kare de geldi. Dizinin senaristlerinden Cem Görgeç ilk set günün fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.