Birce Akalay, yeni bir aşka yelken açtı

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Birce Akalay, yeni bir aşka yelken açtı. Mimar Erdem Hamza ile geçtiğimiz ay ilişki yaşamaya başlayan Birce Akalay, sevgilisi ile ilk kez görüntülendi. Mekan çıkışı aracının içinde objektiflere takılan Akalay, yöneltilen sorulara yanıt vermedi.

Bir süredir kalbi boş olan Birce Akalay aradığı aşkı mimar Erdem Hamza’da buldu. Geçtiğimiz ay yeni bir aşka yelken açan ikili ilişkilerini basından uzakta yaşamayı tercih ediyor.

Asmalımescit’te bir mekanda arkadaşlarıyla eğlenen çiçeği burnunda çiftin, romantik anları objektiflere yansıdı.

Birce Akalay, mekan çıkışı ‘İyi akşamlar’ diyerek aracına bindi ve muhabirlerin yeni ilişkisini sorması üzerine, “Teşekkürler, hiç o konuları konuşmayalım.” diyerek oradan uzaklaştı. 37 yaşındaki Akalay’ın açıklama yaptığı sırada aracın içinde bulunan Hamza ise yüzünü gizledi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.