Birce Akalay: Senaryo yazıyorum. Kurduğum bir hikaye var

Son olarak Babil dizinde İlayda karakteri ile izleyici karşına çıkan ünlü oyuncu Birce Akalay, Fasih Saylan’la ilgili hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi. Yeni projeler için hazırlık aşamasında olan Birce Akalay, ‘Hala arkadaşız ama ilişkimizi sonlandırdık’ dedi.

Babil dizisinde sonra yeni projeler için görüşmeler gerçekleştirdiğini söyleyerek hayranlarını heyecanlandırırken önceki gün Kuruçeşme’de görüntülendi. Akalay, market alışverişini tamamladıktan sonra basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Koronavirüs nedeniyle vaktini evinde geçirdiğini söyleyen Birce Akalay, ‘Senaryo yazıyorum. Kurduğum bir hikaye var’ dedi.

blank

Bir süredir aşk yaşadığı Fasih Saylan ile yollarını ayırdıkları yönünde çıkan haberlere de yanıt veren Akalay, “Hala arkadaşız ama ilişkimizi sonlandırdık. Çok eski dostuz zaten ama hala arkadaşız” dedi.

Geçtiğimiz aylarda Bebek’te görüntülenen Birce Akalay, muhabirlerin ısrarlarına rağmen kendisine yöneltilen sorulara, “Arkadaşlar dışarıda röportaj yapmıyorum” demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.