‘Bir Zamanlar Çukurova’nın son bölümü yine nefes nefese izlendi!

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın son bölümü yine nefes nefese izlendi!

ESKİ DEFTERLER KAPANIYOR MU?

Talishiz heyelan kazasından sağ salim kurtulan Demir Yaman, gözünü kırpmadan, kendi hayatı pahasına Adnan bebeği kurtarınca Züleyha’yla yakınlaştı. Karşılaştığı her zorluğa bebeği için katlanan Züleyha, bu hareket karşısında eski defterleri kapatacak mı?

Demir Yaman, iyileşmesi için elinden geleni yapan Müjgan Doktor’u konağa yemeğe davet etti. Adana’daki tek kadın şoför olduğunu sanan Züleyha, Müjgan Doktor’u da arabasıyla görünce içten içe kıskandı. Fakat Yılmaz ve Müjgan Doktor’u birlikte yemek yerken görünce gözleri dolan Züleyha, onu kimden kıskanıyor? Demir’den mi yoksa Yılmaz’dan mı?

Her Perşemebe milyonları ekran başına kilitleyen ‘Bir Zamanlar Çukurova’ ATV’de!

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.