Bir Zamanlar Çukurova’nın oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim katıldı

‘Bir Zamanlar Çukurova’, 2’nci sezonunda oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim katıldı. Behice Hekimoğlu karakterine hayat verecek sürpriz isim kim!

Atv’nin iddialı dizilerinden “Bir Zamanlar Çukurova” yeni sezona fırtına gibi girdi. Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’, 2’nci sezonunda oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim katıldı. Behice Hekimoğlu karakterine hayat verecek sürpriz isim kim, detaylar haberimizde…

Bir Zamanlar Çukurova’ya sürpriz isim katıldı

Atv ekranlarında aşkı için ölümü ve öldürmeyi göze alan çılgın aşıkları anlatan Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni sezonda reytingleri zorlamak için kadrosunu genişletmeye karar verdi. Hikayeye Doktor Müjgan’ın halası olarak dahil olan Esra Dermancıoğlu menfaati için her şeyi yapan, alımlı ve zeki Behice Hekimoğlu karakterini oynayacak.

blank
Esra Dermancıoğlu

Esra Dermancıoğlu’nu kimdir?

1968 İstanbul doğumlu oyuncu, Zeynel Abidin Cümbüş’ün torunudur. Pierre Loti lisesini bitirdikten sonra Franklin College İsviçre’de eğitimini sürdürdü. Şahika Tekand’ın eğitim verdiği Stüdyo Oyuncuları’nda oyunculuk eğitimi ve Derya Alabora’nın konservatuvarında ses dersleri alarak oyunculuğunu güçlendirdi. Oyunculuk kariyerine Gülse Birsel’in teklifi ile başlayan Dermancıoğlu, Avrupa Yakası isimli Türk televizyon dizisinde konuk oyuncu olarak başladı. Çekimleri yalnızca bir gün süren Moral Bozukluğu ve 31 isimli filmde rol alarak sektöre adım attı. Televizyon dizilerinde konuk oyuncu olarak rol alan Dermancıoğlu, Fatmagül’ün Suçu Ne? isimli televizyon dizisiyle tanınmaya başaldı. Kadın İşi: Banka Soygunu isimli sinema filmiyle şöhreti artan oyuncu son olarak Bir Zamanlar Çukurova kadrosuna katıldı. canlitv olarak kendisine başarılar diliyoruz.

Bir Zamanlar Çukurova konusu

Bir Zamanlar Çukurova, aşkı için öldürmeyi göze almış “Yılmaz” ile sevgilisi yaşasın diye kendini bir evliliğe hapseden “Züleyha”nın hikayesini anlatıyor. Ayrı düşen iki sevgilinin görkemli geçmişini işleyen dizide biricik oğlunu korumak için kanatlarını açmış bir “Hünkar”ın savaşı ve aşık olduğu kadını tutsak etmeyi göze alan “Demir”in tutkulu mücadelesine tanık oluyoruz.

1970’li yıllarda, İstanbul’da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana’da Çukurova’nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir. Dizinin arka planında ise sınırsız aşkların coğrafyasında, geçmişten bugüne uzanan hesaplaşmalar, paylaşılamayan toprakları görebiliyoruz. Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova’da ihtiras ve zorbalık sınavlarından geçen bir aşkın hikayesini izlemek istiyorsanız Bir Zamanlar Çukurova’yı kaçırmayın.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.