Bir Zamanlar Çukurova’da Vahide Perçin ayrılığı

Atv’nin başarılı dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da başrol oyuncularından birisin diziye veda edeceği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre dizide Hünkar Yaman karakterine hayat Vahide Perçin ilerleyen bölümlerde diziden ayrılacak.

Ekranların başarılı dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da başrol ayrılığı! Perşembe akşamları Atv’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni sezonuna başladı. Dizinin başrolleri arasında yer alan Vahide Perçin’in ilerleyen bölümlerde Bir Zamanlar Çukurova’ya veda edeceği öğrenildi.

Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış ile birlikte başrollerde yer alan usta oyuncu Vahide Perçin, Hünkar karakteri ile her hafta ekranda büyüleyici bir performans sergiliyor. Yeni sezonda Nazan Kesal’ın Sevda karakteriyle katıldığı dizide, iki kadının müthiş mücadelesi izleyiciye aktarılıyor.

Vahide Perçin dizinin 71. bölümünde ayrılacak. Nazan Kesal’ın güçlü bir kadın oyuncu olarak katıldığı dizide Vahide Perçin’in ayrılışı için zemin hazırlandığı düşünülüyor.

Vahide Perçin’in diziden ayrılacağı haberi sosyal medyada yayılmaya başlayınca izleyenlerden tepki yağdı. Perçin’in oynadığı Hünkar’ın diziden ayrılışının da oldukça sarsıcı olacağı ifade ediliyor. Hünkar’ın dizide ölerek karakterinin hikayesine son verileceği bilgisi paylaşılmakta.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.