“Bir Zamanlar Çukurova”da sırlar bir bir ortaya dökülüyor

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’da, sırlar bir bir ortaya dökülüyor!

Züleyha’nın, kilitli kapılar ardındaki yaşantısı artık sona erdi. Esaretin bitip, acının alev aldığı Çukurova’da, hayatının en zor sınavıyla karşı karşıya kalan Züleyha, oğlu için her şeyi yapmaya hazır!

Çukurova’da taş üstünde taş kalmadı!

Demir ve Yılmaz arasındaki savaş, artık daha tehlikeli bir hal almaya başladı. Annesinin vurulmasından sonra gözü iyice kararan Demir, Yılmaz’ın tarlasını yerle bir etti. Peki bu hamle beraberinde hangi felaketleri getirecek?

blank

Şermin ve Sabahattin sonunda boşanıyor!

Sabahattin, boşanma davasını sonunda açtı. Başına geleceklerden habersiz olan Sabahattin, eşyalarını da toplayıp çiftlikten ayrıldı. Konağın dedikodusever yardımcısı Fadik, Gülten ve Sabahattin arasında bir şeyler olduğunu ima edince ise çiftlik bir anda karıştı. Duyduklarıyla şok olan Şermin, Gülten’e saldırdı. Baskılara dayanamayıp intiharın eşiğine gelen Gülten’e ise, umut ışığı Yılmaz oldu.

Züleyha, oğluna kavuşabilmek için Demir’in korkunç tuzağına boyun eğdi. Oğlunun hasretiyle tutuşan Züleyha, Yılmaz’ı karşısında görünce ne yapacak? Ona tüm gerçekleri anlatacak mı?

‘Bir Zamanlar Çukurova’ her Perşembe ATV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.