Bir Zamanlar Çukurova’da sır bulutları dağılıyor!

Çukurova’nın üstündeki sır bulutları dağılıyor! Olayların fitili bu sefer gizli saklı yazılmış bir mektupla alevleniyor.

Demir atma töreninde Züleyha hakkında duyduklarıyla öfke nöbetine sürüklenen Demir, can dostu Cengaver’e kafa atıyor. Şoka uğrayan Cengaver ne olursa olsun her zaman arkasında durduğu arkadaşını silecek mi?

İki sevdayı birden kalbine sığdırmaya çalışan Yılmaz, Çukurova’yı dedikodu kazanına çeviren olaylardan sonra nasıl bir karar verecek?

Hünkar tüm bu olanlardan sonra artık daha tedbirli olması gerektiğini biliyor ve gözünü karartıyor. Oğlu Demir ve Yaman ailesi adının üstüne leke sürdürmemek için elinden geleni ardında koymayan Hünkar Yaman ne kadar ileri gidecek? Züleyha’yı oğlu Adnan’dan koparacak kadar gaddarlaşacak mı?

Olayların, duyduklarının ve Yılmaz’a duyduğu aşkın ağırlığında ezilen Müjgan Doktor valinizi toparlayıp Çukurova’yı terkediyor. Her yerde Müjgan’ı arayan Yılmaz’ın duydukları onu çileden çıkarıyor.

Onca olay olurken Yılmaz’ın, Yamanlar’ın konağının bahçesinde keyifle kahvesini yudumlamasının sebebi ne?

‘Bir Zamanlar Çukurova’ nefes kesecek yeni bölümüyle Perşembe günü ATV’de!

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.