Bir Zamanlar Çukurova’da Hünkar ve Fekeli ateş altında

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ Perşembe akşamı, 25 haftadır olduğu gibi yine tüm Türkiye’yi ekranları başına kilitledi.

Çukurova, Züleyha ve Müjgan Doktor’un büyük felaketi sağ salim atlatmasıyla tam rahat bir nefes alacakken ortalık yeniden karıştı! Üstelik kazaya neyin veya kimin sebep olduğu hala belli değil. Fekeli ve Yılmaz bu olayın peşini bırakmayacak ve tabi ki Hünkar da!

Her zaman olduğu gibi kapalı kapılar ardından iş çeviren Gaffur’un burnu yine beladan kurtulmuyor. Saniye’nin tarlasıyla, çoktan cebini doldurmaya başlayan Gaffur’un Seher’le yakınlaşması gözden kaçmayacak. Olaylar silsilesi içinde Seher’e hediyeler almayı bile göze alan Gaffur, bu durumu Saniye’den ne kadar saklayabilecek?

blank

Neler olup bittiğini anlamak için tekrar masaya oturan Fekeli ve Hünkar yaylım ateşine tutuldu! Hedef Fekeli mi yoksa Hünkar mı? Savunmasız bir şekilde sohbet eden ikili etraflarını saran kurşunlardan kurtulabilecek mi?

Perşemebe günlerinin vazgeçilmezi ‘Bir Zamanlar Çukurova’ ATV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.