Bir Zamanlar Çukurova, Söz ve Gülperi ekibi bir arada

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği Bir Zamanlar Çukurova, Söz ve Gülperi dizilerinin oyuncuları, Günaydın’ın yılbaşı partisinde bir araya geldi.

ATV’nin rating rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova, Söz ve Gülperi’nin sevilen oyuncuları, gösterişli parti öncesi Burak Sağyaşar’ın düzenlediği ekip yemeğinde buluştu. TIMS&B ailesinin tüm oyuncuları hep birlikte poz vererek bu güzel geceyi ölümsüzleştirdi.

People İstanbul’da gerçekleşen Günaydın’ın yeni yıla merhaba partisine, yapımını TIMS&B Productions’ın üstlendiği dizilerin oyuncuları damga vurdu.

Partiye konvoyla gittiler!

Renkli görüntülere sahne olan yemeğe, ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinden Hilal Altınbilek, Uğur Güneş, Kerem Alışık, Bülent Polat, Selin Yeninci, Kadim Yaşar, Polen Emre, Aras Şenol, ‘Söz’ dizisinden Tolga Sarıtaş, Nihat Altınkaya, Genco Özak, Görkem Sevindik, Aytaç Şaşmaz, Burak Sevinç, Doğukan Polat, Eren Vurdem, Ece Çeşmioğlu, ‘Gülperi’ dizisinden ise Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Ece Sükan ve Burak Dalak katıldı.

Yemek sonrası yapılan konvoyla birlikte People İstanbul’daki partiye geçen Burak Sağyaşar ve oyuncular bir arada eğlenerek unutulmaz bir gece yaşadı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.