“Bir Zamanlar Çukurova” dünyada hatırı sayılır bir izleyici kitlesine ulaştı

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’, dünyanın dört bir yanında izleyicileri kendisine hayran bırakmaya devam ediyor.

Son olarak, tüm dünyanın kendini eve kapattığı ocak, şubat, mart ayları itibarıyla yeni yayınlanmaya başladığı ülkelerde Bir Zamalanlar Çukurova, adeta evde kalmanın en keyifli anına dönmüş durumda!

Karadağ’da her bölümü ile en yüksek reytingleri alarak ülkede sezonun en çok izlenen Türk dizisi oldu. Romanya’da da yayınlandığı Kanal D kanalında büyük bir izleyici oranına ulaşan dizinin kimi bölümleri ülkede 2 milyon kişi tarafından izlenerek %21,8 izlenme oranına ulaştı.

Bir Zamanlar Çukurova’dan bir başka başarı haberi ise Özbekistan’dan geldi. Ülkede günlük olarak yayınlanan ve ilgiyle takip edilen dizi, “kısa sürede yüksek reyting oranlarına ulaştı. Yayınlanan son bölümü milyonlar tarafından izlenen dizi, %15,59 oranında bir reytinge ulaşarak prime time kuşağında en çok izlenen dizi olarak sıralamada birinci oldu.

Bir Zamanlar Çukurova adından sıkça söz ettirerek hem ulusal hem de uluslararası alanda başarısını emin adımlarla devam ettiriyor. Bu satışlara ek olarak, dizinin kısa süre sonra Arjantin’in önde gelen ulusal kanallarından biri olan “Telefe” ve de Şili’de “Mega” kanalında ekranlara gelmeye başlayacak.

blank
Bir Zamanlar Çukurova

DÜNYADA 50 ÜLKEDE BU HİKAYE MERAK EDİLİYOR!

Yayınlandığı her ülkede ilgiyle izlenen ve rekorlar kıran dizi yayınlandığı günden bugüne kadar dünya çapında 50 ülkeye ulaştı. Bir Zamanlar Çukurova’nın yayınlandığı ülkelerden 14 tanesi, dizilerini tüm dünyaya izleten Latin Amerika ülkeleri.

İstanbul’dan kaçıp Adana’da bir çiftliğe sığınan iki genç aşığın, Çukurova’nın en güçlü ailelerinden biriyle kesişen ve ayrı yerlere savrulan hayat hikayesi ATV’de ekrana geldiği ilk günden bu yana, heyecanını hiç kaybetmeden izleyici ile buluşmaya devam ediyor.

Dizi, kadrosunda bulunan usta sanatçılar ve birbirinden yetenekli oyuncularının yanı sıra 70’lerin Adana nostaljisini ekranlara getiren dev prodüksiyonu ile de hem Türkiye’de hem dünyada göz kamaştırmaya devam ediyor. Adeta birer yardımcı oyuncu olarak kamera karşısında bulunan nostaljik otomobiller ve dönemin stil ikonu kostümler dünyanın dört bir yanından dizinin hayranlarını mest ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova KÜNYE
Yönetmen: Murat Saraçoğlu
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yapım: Tims&B Productions
Senaryo: Yıldız Tunç, Atilla Özel, Ayça Üzüm, Melis Veziroğlu Yılmaz
Müzik: Aytekin Ataş
Uygulayıcı Yapımcı: Emrah Karacakaya
Görüntü Yönetmeni: Sedat Yücel
Genel Sanat Yönetmeni: Nilüfer Çamur
Oyuncular: Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Esra Dermancıoğlu, Bülent Polat, Melike İpek Yalova, Alayça Öztürk, Sibel Taşçıoğlu, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Selin Genç, Serpil Tamur, Aras Şenol, Polen Emre, Şirin Öten

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.