Bir yanda Mayalar, diğer yanda Bizanslılar

Gani Müjde’nin son filmi ‘Bizans Oyunları’ 15 Ocak’ta izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Yeni yılın en eğlenceli yerli yapımı olan filmde karşı karşıya gelen iki aile, sinemaseverleri çok güldürecek.

Bizans Kralı Klitor (Altuğ Yücel), Kraliçe Klitorya (Gonca Vuslateri), Prens Adonis (Tolgahan Sayışman), Prenses Bonservis (Özge İnce) ve kralın kardeşi Muhteris (Murat Dalkılıç)’in oluşturduğu Bizans ailesinin karşısında; Maya Beyi Gazi Magosa (Gürkan Uygun), eşi Köşem Sultan (Ebru Aykaç), oğlu Vurkaçoğlu (Ünal Yeter) ve kızı Ayçörek (Tuvana Türkay) var. Birbirinden komik karakterlerin oluşturduğu iki ailenin karşılıklı sahneleri izleyenlere eğlenceli anlar yaşatacak.

Avşar Film ve Tükenmezkalem Film yapımı, Gani Müjde imzalı ‘Bizans Oyunları’ 15 Ocak 2016’da sinemaseverlerle buluşacak.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.