“Bir Sorun Mu Var?” yakında Show TV’de başlıyor

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, ekranların beğenilen ismi Ali Sunal’ın sunumuyla gerçekleşecek “Bir Sorun Mu Var?” yakında Show TV’de başlıyor.

Sıra dışı ve özgün formatı ile “Bir Sorun mu Var?” bilgi yarışmalarında alışılan her şeyi değiştiriyor. Hiçbir soruya cevap vermeden 500.000TL’lik büyük ödülün kazanıldığı yarışma herkesi ekran başına kilitleyecek.

Alışıldık bilgi yarışmaların dışında formatı ve Ali Sunal’ın renkli sunumu ile herkesin yeni fenomen programı olmaya aday olan program, yarışmacıların, yarışma boyunca hiçbir soruya doğru cevap veremeyeni bulması üzerine dayanıyor. Yarışmacının 500.000TL’lik büyük ödülü alması için yapması gereken usta başından öğrenciye, avukattan pazarcıya çeşitli mesleklerden oluşan on kişilik gruptan kimin bilemeyeceğini bilmek! Yarışmacı, 10’lar diye adlandırılan gruptan 11 sorudan 7’sine yanlış cevap verecek kişiyi bulmaya çalışacak. Final heyecanında ise tek bir doğru soru ile 500.000 TL kazanma şansı olacak.

“Bir Sorun Mu Var?” alışıldık bilgi yarışmaların dışında formatı ve Ali Sunal’ın renkli sunumu ile yakında Show TV’de başlıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.