‘Bir Peri Masalı’ ve ‘Darmaduman’ dizilerinden sonra Tozluyaka’da ekrana veda ediyor

Ekranlarda yaprak dökümü sürerken Fox Tv, reytinglerde beklentilerini karşılayamayan 3 dizi için son 3 günde final kararı verdi. Daha önce açıklanan Bir Peri Masalı’ ve ‘Darmaduman’ın ardından, bir dizi daha Fox ekranlarına veda edecek.

Yeni sezonda dizilerin çoğu kanalların reyting beklentilerini karşılayamayınca teker teker ekranlara veda etmeye devam ediyor. Bu sezon özellikle Fox TV, birçok dizi için final kararı verdi. Geçtiğimiz günlerde final yapacağı belli olan ‘Bir Peri Masalı’ ve ‘Darmaduman’ dizilerinin ardından, yazın başlayan dizilerden Tozluyaka da ekran macerasının sonuna geldi.

FOX YEPYENİ BİR YAYIN AKIŞIYLA GELİYOR
NTC Medya imzalı dizi 26. bölümde ekrana veda edecek. Fox, Yasak Elma dizisi dışında yeni yılda yepyeni bir dizi akışıyla yayınına devam edecek.

Kısa sürede kendi hayran kitlesini oluşturan dizi, sosyal medyada ciddi popülerlik yakalasa da reyting sıralamalarında uzun süredir kan kaybediyordu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.