‘Bir Nefes Daha’ BluTV’de yayında

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, Türkiye ve dünya sinemasının en dikkat çekici filmlerinin yer aldığı seçkisine bir yenisini daha ekliyor. Oktay Çubuk ve Hayal Köseoğlu’nun başrolünde yer aldığı, Nisan Dağ’ın yazıp yönettiği, Santa Barbara Uluslararası Film Festivali ‘En İyi Yabancı Film’ ve 24. Tallinn Black Nights Film Festivali ‘En İyi Yönetmen’ ödüllü ‘Bir Nefes Daha’, 25 Şubat Cuma günü BluTV’de yayında.

YouTube video

BluTV, orijinal içerikleriyle olduğu kadar kataloğunda yer alan yerli filmlerle de öne çıkıyor. Geçmişten günümüze başarılı birçok filmin yer aldığı seçkiye son olarak Nisan Dağ’ın ikinci uzun metraj filmi, 2020 yapımı ‘Bir Nefes Daha’ ekleniyor. 2021 Santa Barbara Uluslararası Film Festivali ‘En İyi Yabancı Film’ ve 24. Tallinn Black Nights Film Festivali ‘En İyi Yönetmen’ ödülü kazanan filmin başrollerinde Oktay Çubuk ve Hayal Köseoğlu yer alıyor.

Farklı hayatlar sürseler de benzer duyguları yaşayan genç rapçi Fehmi (Oktay Çubuk) ile elektronik müzik bestecisi Devin’in (Hayal Köseoğlu) birbirlerine tutkuyla bağlanması etkileyici bir aşk hikayesi sunuyor. Filmde Oktay Çubuk ve Hayal Köseoğlu’na başarılı oyuncular Müfit Kayacan ve Ushan Çakır eşlik ediyor.

Konu: İstanbul’un çetin mahallelerinden birinde yaşayan genç bir rapçinin, müzik hayallerine koşarken bir yandan da bonzai bağımlılığıyla verdiği savaşı anlatıyor. Karaçınar’da yaşayan genç rapçi Fehmi; hayallerine giden inişli çıkışlı yolda, farklı bir çevreden gelen ve eski bir DJ olan Devin’e aşık olunca, bu iki kayıp ruh hiç beklenmedik şekillerde birbirlerine ilham verirler.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.