“Bir Litre Gözyaşı” heyecanı başlıyor

“Bir Litre Gözyaşı” ilk bölümü ile ekrana geliyor…

Gerçek hayattan alınmış çarpıcı bir hikaye!

Cihan, lise son sınıf öğrencisi, hayat dolu bir kızdır. Yaşamına yön verecek olan üniversite sınavının heyecanı içindeyken nihayet gönlünden geçen okulu kazanmayı başarır. Böylece hayatında yeni bir dönem başlar. Yeni çevre, yeni arkadaşlıklar ve aşk…

Daha okulun ilk günü etrafını sarmalayacak olan arkadaş çemberine adım atar. Sınav sabahı tanıştığı, “o garip çocuk” la da yolları tekrar kesişir. Cihan’ı en çok heyecanlandıran, uzun süredir hayranlık duyduğu Ali’yle aynı okulda olmaktır. “İlk aşk” şimdi ona bir adımlık mesafededir.

Her şey gayet güzel giderken yüreği ağırlaşan tek kişi Figen’dir. Kızının sakarlıklarından tedirginlik duymaya başlar. Cihan’ın yaralanmasına sebep olan bir düşüş acı gerçeğin gün yüzüne çıkmasına neden olacaktır. Cihan’a Beyincik dejenerasyonu teşhisi konur. Bunun tedavisi olmayan bir hastalık olduğunu öğrendiğinde dünya Figen’in başına yıkılır. Cihan her şeyden habersiz yeni hayatının tadını çıkarırken Figen ise bambaşka bir dünyaya adım atmıştır. Yürekli ailesi, nasıl başa çıkacaklarını hiç bilmedikleri bir durumda kendilerini bulurlar. Acaba Cihan ve ailesini neler beklemektedir?

Yayın Tarihi : 07 Ekim Pazar / 2018
Yayın Saati : 20.00

Künye

Yapım : Med Yapım- MF Yapım
Yapımcı : Faruk Bayhan-Fatih Aksoy
Yönetmen : Serhan Şahin
Senaryo : Neşe Şen-Sertaç Ergin-Gül Meriç Özen
Uygulayıcı yapımcı : Şelale Baskıcı
Müzik : Jingle TV

Oyuncular : Sanem Çelik (Figen Yürekli), Miray Daner (Cihan Yürekli), Tolga Tekin (Muzaffer Yürekli ), Mert Yazıcıoğlu (Mahir Yetkin), Polat Bilgin (Onur Bayram),Goncagül Sunar (Suna Aksu), Erdal Bilingen (Cüneyt Yetkin), Helin Kandemir (Elif Yürekli), Görkem Mete Demir (Deniz Yürekli), Revna Çolak (Eda Yürekli) ve Nur Sürer (Güzin Özyer)

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.