Bir Derdim Var’da Kuzey ve Kürşad’ın hikayeleri çok konuşulacak

Bir Derdim Var gerek ele aldığı konuları gerekse karakter hikayeleri ile izleyicinin dikkatini çekmeye davam ediyor. Bu hafta ekrana gelecek bölümde Kuzey ve Kürşad’ın hikayeleri çok konuşulacak.

Yayınlanan yeni bölüm tanıtımında; Doktor Nilüfer ve ekibi, Kuzey ile Kürşad’ın ailelerinden dolayı yaşadıkları sorunları çözmeye odaklanırken Nilüfer bu iki çocuğun kendilerine ya da başkalarına zarar verme ihtimalinden korkuyor. Yusuf ve İpek, Kuzey’in evindeki odasını incelemeye gittiklerine Kuzey’in büyük bir dahi olduğunu keşfederken Kürşad’ın babası onu ikna etmeye çalışıyor. Kürşad annesine yaptıklarından dolayı babasına öldürmeye çalışırken tanıtımın sonunda Kuzey, Nilüfer’in büyük sırrını Ömer dahil herkesin önünde haykırıyor.

Bir Derdim Var yeni bölümüyle Perşembe akşamı Kanal D’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.