“Bir Demet Umut Derneği”nin anlamlı gecesi Casa Costa Otel’de gerçekleşti

Doğu ve Güney Doğu’da iklim şartları ve ekonomik şartlar nedeni ile eğitimlerini sürdürmeye çalışan öğrencilerin, daha eğitimlerini sürdürebilmelerine destek amacı ile kurulan “Bir Demet Umut Derneği”nin gecesi, dün gece Gündoğan Casa Costa Otel’de gerçekleşti.

Ünlü işletmeci Erkan Kara’nın Ana Sponsorluğunda gerçekleşen davette, derneğin kurucu başkanı Mehmet Köymen 2019 Summer Haute Couture koleksiyonunu sergilerken, Uğur Batur ise Müzayede gerçekleştirdi.

Cemiyet ve sanat dünyasından bir çok ünlü ismin ağırlandığı gecede, Beril Akçay, Aysel Akçay, Ömer Üründül, Ali Uğur Akbaş, Yeliz Yeşilmen, Sema Çelebi, Canan İmer, Buket Taşdelen, Beril Çavuşoğlu, İnci Gazioğlu, Türkan Gürsel, Ayşegül Kayabay, Kenan-Gül Erçetingöz ve Burak Kut gibi isimler de önce müzayedeyi sonra defileyi izlediler.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.