Bir Demet Tiyatro’nun çekim hataları 25 yıl sonra ilk kez yayınlandı

1990'lı yılların en beğenilen dizilerinden olan, Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ'ın başrolde olduğu Bir Demet Tiyatro'nun çekim hataları, 25 yıl sonra resmi YouTube hesabından ilk kez yayınlandı.

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ’ın olduğu, Altan Erkekli, Gürdal Tosun, Erdal Tosun, Neslihan Yeldan, Olgun Şimşek, Binnur Kaya, Salih Kalyon, Engin Günaydın, Şebnem Sönmez gibi önemli isimlerin yer aldığı Türkiye’nin ilk seyircili sitcom’u olan Bir Demet Tiyatro’nun çekim hataları, 25 yıl sonra ilk kez seyirci ile paylaşıldı.

Tekrar bölümleriyle nostalji rüzgarı yaşatan Bir Demet Tiyatro, yıllar sonra yeniden yayınlanan bölümleriyle seyircisine keyif dolu anlar yaşatırken, kamera arkasında yaşananlar da, Bir Demet Tiyatro resmi YouTube hesabından yayınlandı.

https://www.youtube.com/watch?v=SDkT3L0kwP4

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.