Bir daha sosyal medya kullanmayabilirsiniz

Emma Watson, The Circle’da cevap arıyor…

Başrolünde Emma Watson, efsane aktör Tom Hanks ve Star Wars’un yıldızı John Boyega’nın yer aldığı bilimkurgu gerilim filmi The Circle’ın vizyon tarihine 10 gün kaldı! The Circle, günümüz dünyasında sosyal medyanın ve dijital dünyanın hayatımızı nasıl etkilediğine dair çarpıcı bir film olacağa benziyor.

Son olarak dünya çapında büyük sükse yapan film Güzel ve Çirkin’in güzeli olarak beyaz perdede izlediğimiz Emma Watson yeni filminde zor sınavlardan geçecek, karmaşık sorulara cevap arayacak.

Dave Eggers’ın kitabından beyazperdeye uyarlanan filmin senaryosunu Egger ile filmin aynı zamanda yönetmeni olan James Ponsoldt kaleme aldı. Filmde ünlü oyuncular Emma Watson,Tom Hanks ve John Boyega’nın dışında Bill Paxton, Ellen Wong ve Patton Oswalt gibi isimler de yer alıyor.

Mae (Watson) dünyanın en büyük ve en güçlü teknoloji ve sosyal medya şirketi için çalışmaya başladığında, bunu hayatının fırsatı olarak görür. Genç kadın bu fırsatı iyi değerlendirmeye kararlıdır. Şirkette azmi ve başarısı ile yükselirken şirketin kurucusu Eamon Bailey (Hanks) tarafından mahremiyet, etik ve nihayetinde kişisel özgürlüğünün sınırlarını zorlayan çığır açıcı bir deneye katılmaya teşvik edilir. Ancak deneye katılımı ve aldığı her karar, arkadaşlarının, ailesinin ve insanlığın hayatını ve geleceğini etkilemeye başlayacaktır…

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.