BİP Magazin, gündemi takip ediyor

Günün öne çıkan magazin olayları BİP Magazinde…

AŞKINI ALNINA YAZDI!

Yeni yaşını kutlayan Hande Yener’e nişanlısı Ümit Cem Şenol’dan büyük bir jest geldi! Şenol önce alnına aşkının baş harfini yazdı sonrasında ise “İyi ki varsın…İyi ki sevmişim seni” diyerek şarkı söyledi ve takipçilerine sesinin güzelliğini de ispatlamış oldu.

“MAHALLENİN FAHRİYE ABLASIYDI!”
“HERKES ONA AŞIKTI!”

Geçtiğimiz akşam kalabalık bir akşam yemeği sonrası görüntülenen Erkan Petekkaya ve Yeşim Salkım hayli samimi pozlarıyla dikkat çekti! Erkan Petekkaya, Salkım’la mahalleden çocukluk arkadaşı olduklarını söyleyip “Yeşim mahallenin Fahriye Ablasıydı, herkes ona aşıktı” dedi…Yıllar geçse de güzelliğinden bir şey kaybetmediğini de belirten Petekkaya, Yeşim Salkım’ı öpücük yağmuruna tuttu!

JÜRİ ÜYELİĞİNE TEMELLİ DÖNÜYOR!

Hülya Avşar’dan müjde geldi! Avşar Sibel Can’ın yokluğunda doldurduğu jüri koltuğunun yeni sezonda devamı olacağını belirtti… “Önümüzdeki sezon Acun ile bir şeyler yapacağız, yeni bir jürilik var gibi görünüyor” diyen Hülya Avşar jüri üyeliğine geri döneceğinin müjdesini verdi!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.