Binali Yıldırım Ankara Kızılay Meydanı’nda toplanan vatandaşlara seslendi

Başbakan Yıldırım, “Bunlar eninde sonunda yaptıklarının hesabını verecekler” dedi. Başbakan Binali Yıldırım Ankara Kızılay Meydanı’nda toplanan vatandaşlara seslendi.

İşte Yıldırım’ın konuşmasından satır başları;

Siz 15 Temmuz’daki darbe girişimini yok eden aziz Türk milletlerinin evlatlarısınız.

Kendi milletinin üzerine tankla saldıranlar Türk askeri olamaz. Bunlar asker elbisesi içinde canilerdir, teröristlerdir ve bunların hesabı görülecek, en şiddetli şekilde hesabını verecekler.

Kardeşlerim, sizden bir istirhamımız var; bunlarla şerefli Türk ordusunu karıştırmayın. Bunun için hiç merak etmeyin. Bunlar eninde sonunda yaptıklarının hesabını verecekler. Burunlarından fitil fitil getireceğiz.

15 Temmuz demokrasi bayramıdır. Bu bayramı doya doya kutlayalım. Gündüz işimize gideceğiz. Akşam olacak işimizden çıkacağız, meydanlarda nöbete devam. Bunların kökünü kazıyıncaya dek bizlere uyku haram.

Bütün partilerin hangi görüşte olursa olsun kol kola girip haykırmalı. Ben milletim adına ülkem adına bu alçakça darbe girişimine karşı parti farkı gözetmeksizin her kesimden vatandaşımıza teşekkür ediyorum. Biz darbecilere ve dünyaya bir şey söyledik; işte Türkiye budur.

Milletimize, üllkemize, ordumuza sahip çıkacağız.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.