Bilyoner Winterfest 2020’den muhteşem final!

Uludağ’da ilk kez sahne alan Büyük Ev Ablukada 2 saate yakın kaldıkları Vibe sahnesinde izleyenlere müzik ziyafeti yaşattı.

Öğlen 14:00’te PUBG Mobile sahnesinde Mustafa Balaban ve Murat Oğulcan ile başlayan son gün, afterski partide Emrah İş ve Zeki Şen’in performansıyla devam etti. Birlikte Güzel sahnesinde Kubilay Caner ve Red Bull Kayak Odası partisinde Deniz Kır ile devam eden müzik şölenindeki son isimler Büyük Ev Ablukada, Anıl Piyancı, Furkan Çavuş ve Müjde Kızılkan oldu.

YouTube video

15 gün boyunca Türkiye, Hollanda, Belçika ve İran’dan toplam 10.500 kişiyi dağda buluşturan festivalde günübirlik katılımcılar ve festival otelleri dışında konaklayan misafirlerle beyaz cennet Uludağ 100.000’in üzerinde kişiye ev sahipliği etti. Bilyoner Winterfest süresince toplamda 58 Etkinlik düzenlenirken, yurtiçi ve yurtdışından 42 sanatçı festivalde sahne aldı.

29 Ocak – 13 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen Bilyoner Winterfest Türkiye’den ve dünyadan birçok önemli sanatçı ve grubu binlerce üniversiteli genç ile Uludağ’da buluşturdu. Ceza, Mahmut Orhan, Büyük Ev Ablukada, Murda, Norm Ender, Burak Yeter, Anıl Piyancı, Abdullah İnal, Aga B, DJ Artz&Bugy, Emrah İş, Arem Özgüç, Arman Aydın, Big G, Furkan Çavuş, Boygar, Deniz Sipahi, Müjde Kızılkan, Güntaç, Baran Bayraktar, Meli, Levent Özbay, Kubilay Caner,Virgin Radio DJ’s bu yıl beyaz cennet Uludağ’da sahne alan isimler.

Bilyoner Winterfest’te eğlence anlayışı değişiyor!

İlki 1996 yılında 40 kişilik bir öğrenci turu olarak düzenlenen Bilyoner Winterfest, bu sene 24. Yılında 8500 üniversite öğrencisini Uludağ’da ağırlıyor. 7 ülkeden gerçekleşen katılım ile festivalde bu yıl 12 otel toplamda 3300 adet oda kapatıldı. İlk düzenlendiği yıllarda Uludağ sezonunun ölü zamanlarında dağdaki boş odaları doldurma amacıyla gerçekleşen festival son 6 senedir Uludağ’a sezonun en kalabalık dönemini yaşatmakta ve Uludağ ekonomisine ciddi anlamda katkıda bulunmaktadır. Bilyoner Winterfest, ACE OF MICE ödüllerinde 2013,2014 ve 2015 yıllarında En İyi Gençlik Festivali, 2016,2017 yıllarında da Ace of M.I.C.E En İyi Festivali ödülünü almıştır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.