Bill Gates ve eşi Melinda Gates boşanıyor

Mutlu ve uzun evliliğin sırları ile ilgili geçtiğimiz haftalarda tavsiyeler veren Microsoft’un kurucusu Bill Gates ve eşi Melinda Gates boşanma kararı aldı. Gates, o kararı Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla herkese duyurdu. Bill Gates, paylaşımında ‘İlişkimiz üzerinde epey düşündükten sonra evliliğimizi bitirme kararı aldık’ ifadelerini kullandı.

Microsoft’un kurucusu olan Forbes’a göre 124 milyar dolar serveti bulunan Bill Gates ve eşi Melinda Gates, evliliklerini noktalama kararı aldı.

Bill Gates, boşanma kararını Twitter hesabından, “İlişkimiz üzerinde epey düşündükten sonra evliliğimizi bitirme kararı aldık.” açıklamasıyla duyurdu.

blank

27 yıllık evlilikleri boyunca 3 çocuk yetiştirdiklerini, dünyanın her yerinde insanlara kurdukları vakıf ile sağlıklı ve üretken hayatlar sürmeleri için yardım ettiklerini ve bu misyonlarının devam edeceğini belirten Gates, “Ancak hayatımızın sonraki aşamasında bir çift olarak birlikte büyüyebileceğimizi düşünmüyoruz.” ifadesini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.