Biletleri Bir Günde Tükenen “Unutulmaz Şarkılar” Sezon Finali Yaptı!

Onlarca hit’i ve kendine özgü yorumuyla aşk şarkılarının en sevilen isimlerinden Yalın, “Unutulmaz Şarkılar” adını verdiği konser serisinin sezon finalini, görkemli sahne şovu ve 27 kişilik dev bir orkestra ile Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde sevenlerinin yoğun ilgisi ile gerçekleştirdi!

2004 yılında çıkardığı “Ellerine Sağlık” albümünden günümüze kadar seslendirdiği kendine özgü aşk şarkıları, etkileyici sesi ve besteleri ile bugüne kadar muazzam bir dinleyici kitlesi yakalayan Yalın, görkemli sahne tasarımı ve Bigband orkestrasıyla hem kalbimizde iz bırakan “Unutulmaz Şarkılar”ı, hem de en sevilen kültleşmiş hitlerini seslendirdiği konser serisinin sezon finalini hayranlarının yoğun ilgisi ile gerçekleştirdi. Yalın, muazzam bir sahne tasarımında sekiz kişilik nefesli, on kişilik yaylı grupların dahil olduğu ve Alp ersönmez, Volkan Öktem, Çağrı Sertel, Tolga Kılıç, Sabi Saltıel, Kemal Evrim Aslan ve Elif Pıtırlı gibi başarılı müzisyenlerin yer aldığı 27 kişilik dev orkestrasıyla dinleyicilerini karşıladı. Tüm dinleyicilerin coşkuyla eğlenerek birbirine kenetlendiği yılın en sevilen “Unutulmaz Şarkılar” konseri, herkesin uzun zamandır özlediği birlik duygusu ile sezon finalini gerçekleştirdi.

“Unutulmaz Şarkılar”la Dolu Bir Gece

Konserin açılışını “Ah Be Kardeşim” şarkısıyla yapan Yalın, “Hep Karanlık” şarkısını söyledikten sonra ekranda beliren Atatürk’ün fotoğrafının altında yer alan “Tüm Umudum Gençliktedir” ve “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” sözlerini hayranlarıyla paylaşarak daha iyi bir dünya için gençlere olan inancının sonsuz olduğunu belirtti. Yalın, mükemmel hitlerinin yanı sıra “Çocukluğumdan beri unutamadığım çok şarkı vardı. Her biri çok kıymetli ve belirlemek oldukça zor oldu. Sizler için en sevdiğim ‘Unutulmaz Şarkıları’ seçtim” diyerek “Biliyorsun”, “Mazi Kalbimde Yaradır”, “Hep Karanlık”, “Bu kalp Seni Unutur mu?” “Kara Sevda”, “Sen Benim Şarkılarımsın” ve “Olur Ya” gibi şarkıları söyledi. Daha çocukluk yıllardında hayatında gittiği ilk konser olan Bulutsuzluk Özlemi konserinin hayatında çok önemli bir yeri olduğunu söyledikten sonra ‘’Sözlerimi Geri Alamam’’ şarkısını eşsiz bir yorumla seslendirdi.

Dev orkestrasına eşlik eden vokalisti Elif Pıtırlı ile gerçekleştirdiği “Küçük Bir Aşk Masalı” düeti ise sevenlerini mest ederken, hemen arkasından söylediği “Küçücüğüm” ve “Bir Bakmışsın” şarkıları geceye damga vurdu. Konser sonunda hayranlarının yoğun ısrar ve alkışlarıyla yeniden sahneye çıkan Yalın, “Kasma” ve “Boşvermişim” şarkılarıyla enerjinin tavan yaptığı anlar yaşatırken, Zorlu PSM Turkcell Sahnesi ise dev bir dans pistine çevrildi. Konser sonunda Yalın tüm hayranları tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.