‘BİL BAKALIM’ Yılın pozitif müzik yarışma programı ödülüne layık görüldü

Radyo Evi Derneği (RADEV) tarafından bu yıl 7’incisi düzenlenen ‘Türkiye’de Negatifi Pozitife Çevirenler 7. RADEV Artı Ödülleri’ 7 Ocak tarihinde Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Yetenek, RADEV ahde vefa, Siyaset, Bürokrasi, Özel Katagoriler: Radyo Dostu, Müzik, Sanat ve Basın İletişim alanlarında çok sayıda önemli siyasetçi, işadamı, sanatçı, akademisyen, televizyoncu ve radyoculara ödül verildi.

Çok sayıda Vali, Büyükelçi, Belediye Başkanı, Bürokrat, Sanatçı, Medya Mensubu, İş Adamı ve Radyosever’in izlediği Ödül töreni RADEV Başkanı Yusuf Erbaş’ın açılış konuşması ile başladı. Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı ve RTÜK eski Başkan Vekili Prof. Dr. Zakir Avşar’ın ve Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’un yapmış oldukları konuşmalar sonrasında ödüller sahiplerine verildi.

MÜRŞİT ARSLAN ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

TRT Genel Müdürü Şenol Göka ‘Radyoculuk Onur Ödülü’ne layık görülürken ödülünü TRT Radyo Daire Başkanı ve TRT Müzik Daire Başkan Vekili Amber Türkmen aldı. RADEV’in Basın-Iletisim Ödülleri ise TRT Müzik ‘Bil Bakalım’ programı, TRT Okul, TRT 1, TRT Türk, TRT FM, İHA ve A Haber arasında paylaştırıldı. ‘Bil Bakalım’ın ödülü, proğramın başarılì Yönetmeni ve hazırlayıcısı Mürşit Arslan’a verildi. Arslan, yaptığı konuşmada ‘TRT’DE program yapmak zaten bir onur, programda sorduğumuz müzik sorularını hazırlarken radyolardan çok yararlanıyoruz bu yüzden onlara ve bize bu ödülü layık gören başta RADEV Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yusuf Erbaş ve tüm Radyo Evi üyelerine ben ve ekibim adına teşekkür ediyorum. Ödülün bize yüklediği sorumlulukla daha güzel programlara imza alacağımız inancım tam, sizlerin huzurunda bu ödülü almaktan onur duymaktayım, herkese sonsuz teşekkürler’ dedi.

Biz de TRT Müzik Kanalında yayınlanan ‘Bil Bakalım’ adlı proğramımızın 7. RADEV ‘Yılın Pozitif Artı Müzik Yarışma Proğramı Ödülü’ne layık görülmesinden dolayı çok gururluyuz. Teşekkürler RADEV…

Teşekkürler arkadaşlar, bu Ödül ve gurur hepimizin. Zehra Doğu Arslan, İzzet Aral, Ferhan Tülmen, Yüksel Eser, Ahmet Yılmaz Arslan, Ayhan Işık, Bülent Şimşek, Mustafa Yavuzer, Mustafa Demirtaş, İlker Özlü, Figen Soysal Zaim, Ali Iğdeli, Zafer Dündar, İbrahim Doğu, Sezai Pehlivan, Eylem Dersuneli, Stüdyo Celal, Emre Sıddık Kurt, Sercan Akkuzu, Serkan Deniz, TRT Müzik, Aral Müzik Film.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.