Bige Önal sevgilisi Aras Bulut İynemli’yle ilk kez doğum gününe özel paylaştı!

5 yıldır aşk yaşayan oyuncu çift Aras Bulut İynemli ile Bige Önal, mutlu ilişkileriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Şimdilerde 'Sen Çal Kapımı' dizisiyle ekranlarda boy gösteren Bige Önal, İynemli'yle ilk kez bir karesini sosyal medya hesabından paylaştı.

2015 yılından beri birlikte olan ve aşklarıyla parmak ısırtan Aras Bulut İynemli ile Bige Önal, zaman zaman ilişkileriyle magazin gündemine geliyor. Şimdiye kadar birlikte karelerini sosyal medyadan paylaşmayan ikili, bir ilke imza attı.

‘İYİ Kİ!’

Bige Önal, 30 yaşına basan sevgilisi Aras Bulut İynemli’yle siyah beyaz bir fotoğrafını “İyi ki!” notuyla paylaştı. Önal’ın doğum günü paylaşımı sonrası takipçileri ise, “Beklenen fotoğraf” yorumlarında bulundu ve İynemli’nin yeni yaşını kutladı. Oyuncu Hazal Kaya da çifte çiçek ve kalp emojisi göndermeyi ihmal etmedi.

blank

Aras Bulut İynemli kendisine gelen doğumgünü tebrik mesajlarına sosyal medya hesabı üzerinden “Doğum günü dilekleriniz için çok teşekkür ederim! / Thank you so much for your birthday wishes!” notunu düşerek teşekkür etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.