‘Big Brother Türkiye’ uygulamalar arasında da zirvede

Apple Store’da ‘Trending Search’ (Popüler Aramalar) arasında hep zirvede bulunan ‘Big Brother Türkiye’ uygulaması, şimdi de AppStore’da ‘Best News Apps’ (En İyi Yeni Çıkan Uygulamalar) arasına girdi.

Yayınlandığı ilk günden bu yana, Apple Store’da ‘Trending Search’ (Popüler Aramalar) arasında hep zirvede bulunan ‘Big Brother Türkiye’ iPhone uygulaması, 14 Aralık itibarıyla AppStore’da ‘En İyi Yeni Çıkan Uygulamalar’ (Best New Apps) arasına girdi.

Yayına başlayalı 3 hafta olan ‘Big Brother Türkiye’nin akıllı telefon-tablet uygulaması AppStore ve Play Store’da 100 Bine yakın kullanıcı tarafından indirilerek, Aralık ayının ‘En Hızlı Çıkış Yapan’ uygulaması oldu.

big-brother-turkiye

5 MİLYON KİŞİ İZLEDİ

Evde an be an neler oluyor, 7/24 online yayın, anketler ve yarışmacılar ile ilgili tüm güncel bilgilerin yer aldığı ‘Big Brother Türkiye’ uygulamasında, seyirci SMS oylaması da yapılıyor.
24 saat canlı yayın yapılan ‘Big Brother Türkiye’ You Tube sayfasında ise üç haftalık yayın sürecinde 5 Milyonu geçen izleme sayısına ulaşıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.