‘Big Brother Türkiye’ evinden elenen 3. isim Yasin oldu

‘Big Brother Türkiye’nin Cumartesi akşamı ekrana gelen 3. hafta eleme gecesinde, ‘Big Brother Türkiye’ evine veda eden isim, ev halkının gitmesini en çok istediği Gökçen değil, Yasin oldu.

‘Big Brother Türkiye’de Cumartesi akşamı 3. haftanın eleme heyecanı yaşandı. Hafta içinde, ‘Big Brother Türkiye’ ev halkının yaptığı oylama sonucunda, evden gitmesi en çok istenen isim, 7 oy ile Gökçen olurken, diğer isimler Oktay ve İdil olarak belirlenmişti. Dördüncü isim içinse Yasin ile Seda’ya eşit sayıda oy çıkmış, evin lideri Funda, Yasin’in adını listeye yazmıştı.

İZLEYİCİLERDEN EN ÇOK OYU GÖKÇEN ALDI

‘Big Brother Türkiye’ izleyicileri, ev halkının aksine Gökçen’in evde kalmasını isteyerek ona oy verdi. İzleyicilerden en az oyu alan Yasin ise, 3. haftada, ‘Big Brother Türkiye’ evine, 1 milyon liralık rekor ödüle ve hayallerine veda etti. İki haftadır evden gitmesi istenen ancak kalan Gökçen ise kendisine oy veren izleyicilere teşekkür etti.

KÜREK GÖREVİNDE BÜYÜK KAPIŞMA

Hafta içinde, isimlerini eleme listesinden çıkarabilmek için son şansları olan ‘dokunulmazlık görevi’ni heyecanla bekleyen Gökçen, Oktay, İdil ve Yasin, Big Brother’ın ‘dokunulmazlık görevinin’ ‘Kürek’ olduğunu açıklamasının ardından arenaya çıktı. İki tur ve finalden oluşan dokunulmazlık görevinin ilk turunda Gökçen ile Yasin, ikinci turunda da İdil ile Oktay rakip oldular. Finalde ise, ilk turun galibi Yasin ile ikinci turun galibi Oktay’ın büyük mücadelesi gerçekleşti.

OKTAY BİR KEZ DAHA ADINI ELEME LİSTESİNDEN SİLDİRDİ

Bu mücadelenin galibi Oktay geçen haftadan sonra, bu hafta da ‘dokunulmazlık görevi’ sayesinde adını eleme listesinden sildirdi.
Yapımcılığını dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, sunuculuğunu Asuman Krause’nin yaptığı ‘Big Brother Türkiye’, hafta içi her gün gündüz ve gece kuşağında, Cumartesi akşamları ise saat 21.45’de, eleme heyecanının yaşanacağı ve özetsiz yayınlanacak ‘Big Brother Türkiye – Haftanın Finali’ ile Star’da.

BIG BROTHER TÜRKİYE | PAZARDAN CUMAYA| YENİ BÖLÜM | 23:45 |STAR
BIG BROTHER TÜRKİYE | HAFTANIN FİNALİ| 26 ARALIK CUMARTESİ | ÖZETSİZ| 21:45 |STAR

Big Brother Türkiye yasin

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.