‘Big Brother Türkiye’ de Çağla’nın büyük itirafı

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, Star’da yayınlanan ‘Big Brother Türkiye’nin dün gece (21 Aralık) yayınlanan bölümünde Çağla yakın arkadaşı Funda’ya içini döktü. Çağla, milyorların önünde Onur’a aşık olduğunu itiraf etti.
‘Liderlik Odası’nda Funda ile sohbet eden Çağla, Onur’a karşı duygularının bir gecede değiştiği ve Onur’a aşık olduğu itirafında bulundu. Funda’ya, daha önce birçok kez Onur’la arkadaş olduklarını söylediğini anlatan Çağla, şimdi değişen hislerini ona nasıl izah edeceğini bilemediğini söyleyip, gözyaşlarına boğuldu. Funda ve Seda’ya samimi itiraflarda bulunmaya devam eden Çağla, ‘İçimden bir parça, ciğerimdi zaten. Ama üç gün küsünce ömrümden ömür gitti. Onu yanımdayken bile özlüyorum’ deyip, Onur’a karşı olan hislerini dile getirdi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.