Biber Bar Restoran kış sezonuna da büyük yeniliklerle girdi!

Biber Bar Nişantaşı’nda 10. Yılını tamamladı. Abdi İpekçi’nin en gözde mekanlarından olan Biber Bar Restoran kış sezonuna da büyük yeniliklerle girdi!

Onur Büyükalp’in sahibi olduğu CUC Group bünyesinde hizmet veren Biber Bar Nişantaşı işletme ve ekibini değiştirerek kış sezonuna çok daha dinamik girme kararı aldı.

İşletme koordinatörlüğünü Erkan Kara ve ekibine teslim eden Biber Bar Nişantaşı haftanın her günü parti konsepti ile misafirlerini ağırlıyor. Öğlen ve akşam saatlerinde fine dining Nişantaşı konseptini senelerdir bozmadan ilerleyen mekanda misafirler haftanın her günü farklı DJ lerle de eğleniyorlar.

blank
Erkan Kara

PABLO BOLİVAR VE TARKAN KASIM AYINDA BİBER’DE OLACAK!

Biber’de dünyaca ünlü ilk Türk DJ Tarkan 20 Kasım Çarşamba gününden itibaren her Çarşamba kabinde olacak. Mekan 23 Kasım’da ise Barcelona’nın en iyi isimlerinden Pablo Bolivar’ı kabininde misafir edecek.

Kış sezonunda dışarıda bulunan bahçesinde de farklı sokak eventleri yapacak olan mekan bu sene de misafirlerinin uğrak mekanı olacağa benziyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.