Bi Yapım’dan “Yüksek Sosyete” açıklaması

Değerli izleyicilerimiz, sevgili basın mensupları…

Son günlerde sosyal medya ve gazetelerde dizimiz “Yüksek Sosyete” ile ilgili yer alan haberlere bir açıklık getirmek zorunluluğu doğmuştur. Dizimiz “Yüksek Sosyete” yurtdışı hakları alınmış bir format olup, uyarlandığı takdirde 26 bölüme tekabül edebileceğini çekimlerimiz başlamadan, kanalımız, biz ve senaristimiz aramızda görüşmüş bu hususta mutabık kalarak projeye adım atılmıştır.

Şunu özellikle belirtmek isteriz ki, başka bir yapım şirketi veya başka bir dizinin daha “önemli” veya “değerli” olmasından kaynaklanan bir gün değişikliği yapılması söz konusu değildir. Gerçekleşen gün değişikliği, yapımcı ve kanal arasında mutabık kalınarak yapılmıştır.

Öte yandan bilinmesini isteriz ki, Bi Yapım’ın hayata geçirdiği projelerin yayın gününü, saatini, finalini, Bi Yapım’ın onayı olmaksızın bir başka kişi ya da kurumun değiştirmesi mümkün değildir.

Takdir edeceğiniz üzere, her dizinin ilk bölümü olduğu gibi final bölümü de olur. Biz sete çıktığımız ilk günden, çekeceğimiz son bölüme kadar dizimizin her karesinden memnun olduğumuzu ve arkasında olduğumuzu büyük bir mutlulukla ifade etmek isteriz. Siz değerli izleyicilerimiz ve basın mensubu dostlarımızın, tarafımızca yapılan açıklamalar dışındaki bilgileri dikkate almamasını rica ederiz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.