Beyza Durmaz ‘Ben N’aptım’

Başarılı popçu Beyza DURMAZ, ‘Olan Var Olmayan Var’ la 70 milyondan fazla izlenme rakamına ulaştıktan sonra en az bu şarkı kadar dikkat çekecek yeni single çalışması BEN N’APTIM’ı müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor. Söz ve müziği kendisine ait olan bu şarkının düzenlemesini Gökhan SÜER yaptı.

Yönetmenliğini Oğuzhan UĞUR’un üstlendiği klipte oldukça renkli sahneler yaşandı. Türkiye’de YOU NOW’un 1 numaralı ismi Ataberk DOĞAN’ın yanısıra yaklaşık 20 kişilik bir cast ekibi de Beyza DURMAZ’a eşlik etti. Ayrıca son dönemlerin en eğlenceli bandosu Gencer Savas Bandosu’da klipte yer aldi. Sanatci, klibi için 3 ayrı özel deri kıyafet hazırlattı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.