Beyonce’nin dünya turu hayranlarını kavgaya tutuşturdu

7 senelik aradan sonra Beyonce yeni albümü Renaissance’la dünya turnesine çıkacağını duyurdu. Turnenin biletlerinin satışa çıkmasıyla birlikte ise Beyonce hayranları, bilet bulabilmek için yarışıyor.

Break My Soul’la tanınan Beyonce, 1 Şubat Çarşamba günü Renaissance Dünya Turnesi’nin konser tarihlerini açıkladı.

3 Şubat Cuma sabahı biletlerin genel satışa sunulmasıyla beraber hayranlar, kendilerine yer bulmak için ellerinden gelen her şeyi yapıyor.

Independent’in haberine göre, bazıları için bu, başkalarını bilet satın almaktan vazgeçirmeye çalışmak anlamına geliyor. Bu hayranlar başkalarını caydırmak için Beyoncé’nin kötü bir sanatçı olduğu ve turnenin aslında gerçekleşmediğiyle ilgili şakalar yapıyor.

‘BEYONCE’Yİ BOYKOT ET’
Twitter’da bir hayran, “Millet, Beyonce turnesi gerçek olmayan kaynakların aldatmacası, bu yüzden bilet satın almayın, dolandırıcılık yapıyorlar” diye yazdı.

Bir diğeri de hayranlara tavsiyede bulunarak, “Sözüme güvenin, Beyonce biletleri gerçekten bu paraya değmez #BOYCOTTBEYONCE (Beyonce’yi Boykot Et)” yazılı bir video yükledi.

Videoda “Beyonce giderek daha da kötüleşiyor” diyen bu kişi şöyle ekledi:

“Evde kalın, paranızı biriktirin.”

TURNE MAYISTA BAŞLAYACAK
Öte yandan birçok hayran bilet alma yarışındaki zorluğu paylaşıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.