Beyazıt Öztürk ve Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye’de laf dalaşına girdi!

Murat Boz, Beyazıt Öztürk, Hadise ve Seda Sayan’ın jüri üyeliğini yaptığı O Ses Türkiye yarışmasının geçtiğimiz günkü yayınında Beyazıt Öztürk ve Acun Ilıcalı laf dalaşına girdi.

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye’nin geçtiğimiz gün yayınlanan bölümünde Beyazıt Öztürk ve Acun Ilıcalı arasında ilginç anlar yaşandı. Programın bir bölümünde Beyazıt Öztürk ve Acun Ilıcalı laf dalaşına girdi. Bir yarışmacıya jüri üyelerinin hepsi döndü ve Murat Boz’un övgülerle bahsetmesinden sonra yarışmacıdan bir şarkı daha söylenmesi istendi. Bunun üzerine Beyazıt Öztürk, “Peki o övgü benden gelseydi?” dedi ve Acun Ilıcalı’dan “Türk televizyonunun tartışmasız en büyüklerinden birisin. Ama üzülerek söylüyorum Murat Boz 10 senelik jüri neredeyse sen ise daha dünkü çocuksun” yanıtını aldı. Bu söz karşısında kendini tutamayan Beyazıt Öztürk ise “Benimle röportaj yaptığın günleri hatırlatırım” dedi ve tüm stüdyoyu kahkahaya boğdu.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.