Beyazıt Öztürk, gönlünü Azeri güzel Lavin Ay’a kaptırdı

Son olarak TV8’de ekrana getirilen O Ses Türkiye yarışmasında jüri koltuğunda oturan Beyazıt Öztürk, sosyal medyada gündem oldu. İddialara Azeri güzel Lavin Ay adlı kadın Beyazıt Öztürk’ün evinden paylaşımda bulundu. Yeni bir aşka yelken açtığı konuşulan Beyazıt Öztürk’ten konuya ilişkin açıklama gelmedi.

Özel hayatını magazin basınından uzakta yaşamayı tercih eden ünlü isim Beyazıt Öztürk’le ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. O Ses Türkiye programında jüri koltuğunda oturan Beyaz, yılların müzmin bekarı olarak hafızalarda yer edindi.

blank

Beyazıt Öztürk’ün üç yıl önce taşındığı Boğaz manzaralı evinden paylaşım yapan kişinin Azeri güzel Lavin Ay olduğu ortaya çıkarken ilişkiyi ele verdi. Lavin Ay’ın paylaşımındaki ev detayı sosyal medya kullanıcılarının radarına takıldı.

Magazin Burada’nın haberine göre; Beyaz, evinde sadece çok yakın arkadaşlarını ağırlıyor. Bu evde Beyaz bir süre önce Murat Boz ve Seda Bakan’la bir Youtube programı çekmişti.

BEYAZ’IN AŞK YAŞADIĞI LAVİN AY KİMDİR?

Beyazıt Öztürk’le aşk yaşadığı ortaya çıkan Lavin Ay, 24 yaşında. Moda ve güzellik sektöründe faaliyet gösteriyor. Azeri olmasına rağmen düzgün bir Türkçe ile konuşan Lavin Ay’ın iki yıldır Türkiye’de diksiyon dersleri aldığı öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.