Beyaz, yeni başladığı YouTube kanalında Yılmaz Erdoğan’ı konuk etti

Ünlü şovmen Beyaz, yeni başladığı YouTube kanalında Yılmaz Erdoğan’ı konuk etti. İki komedyenin ardı arkası kesilmeyen esprileriyle büyük beğeni toplayan video, izleyicileri kahkahaya boğdu.

Beyazıt Öztürk, YouTube kanalında ünlü yönetmen Yılmaz Erdoğan ile buluştu. İkilinin keyifli anları izleyenleri de mest etti. Öztürk’ün YouTube’a hemen ayak uydurması dikkatlerden kaçmadı. Erdoğan’ın başta çekingen karşıladığı Öztürk, esprileri ile ortamı şenlendirdi.

“ABONE SAYIM 200 BİN”

“Abone sayım 200 bin” diyen Beyaz’ın karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Erdoğan’ın bakışları videoda en dikkat çeken anlardan biriydi. İkilinin eğlenceli sohbeti de izleyicileri de mutlu etti. Hatta Beyaz, kendisini YouTuber olarak tanımlamaya bile başladı.

BU MECRAYA YABANCI DEĞİL

Yılmaz Erdoğan, oğlu Rodin’in de YouTuber olduğunu hatırlattı ve bu konuya uzak olmadığına değindi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.