Beyaz Show’a katılan Serenay Sarıkaya, yine kendine hayran bıraktı

Beyaz Show’un Berlin’de çekilen yeni sezon ilk bölümünün konukları romantik şarkıların sevilen sesi Hakan Altun, güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, pop müziğin yükselen yıldızı Simge Sağın, yılın şarkısına imza atan sanatçı Ayla Çelik, manken-oyuncu Özge Ulusoy, yaptıkları şarkıyla internette tüm rekorları altüst eden Eypio & Burak King ve ‘Ben Bilmem Eşim Bilir’deki performanslarıyla herkesi gülme krizine sokan efsane çift Esra ve Sabit Şimşek oldu.

Programın giriş bölümünde Özge Ulusoy, hem güzelliği hem de sempatikliğiyle herkesin gönlünü kazandı. Hakan Altun, ‘Telefonun Başında’ ile stüdyoya giriş yaptı. Beyaz ve Ayla Çelik’in birlikte seslendirdiği yılın düeti ‘Bağdat’, dinleyen herkesin kulağının pasını sildi. Simge Sağın, söylediği şarkılarla stüdyoda ve ekran başındakileri eğlendirdi.

Gecenin sürprizini ise Serenay Sarıkaya yaptı. ‘Telefonun Başında’ şarkısını söyleyen Serenay, izleyen herkesi güzel sesiyle adeta büyüledi.

Dün yeni sezonun ilk bölümüyle izleyiciyle buluşan Beyaz Show’da Serenay Sarıkaya seslendirdiği Hakan Altun şarkısıyla herkesi kendine hayran bıraktı.

YouTube video

Bu sezon Avrupa turnesinden çekilen bölümlerle bant kaydı olarak yayınlanacağı açıklanan Beyaz Show, Berlin’de çekilen bölümle yeni sezon açılışını yaptı.

Beyazıt Öztürk’ün bu haftaki konukları ise Hakan Altun, Seranay Sarıkaya, Simge Sağın, Ayla Çelik, Eypio, Özge Ulusoy, Esra ve Sabit oldu.

SERENAY SESİYLE BÜYÜLEDİ
Gecenin sürprizini Serenay Sarıkaya’dan geldi. “Telefonun Başında” şarkısını söyleyen Serenay, izleyen herkesi güzel sesiyle adeta büyüledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.