Beyaz Show’a Halit Ergenç damga vurdu

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı ‘Beyaz Show’a bu hafta; ‘İstanbul Kırmızısı’ filminin başrol oyuncuları Halit Ergenç, Tuba Büyüküstün, Mehmet Günsür, sevilen şarkıcı Suzan Kardeş, oyuncu Zafer Algöz ve genç yetenek Berat Efe Parlar konuk oldu.

Beyaz Show, dün akşam da sürpriz konukları ile yine ekran başındakileri kahkaya boğdu. Gecenin ilk sürprizini yapan Beyaz, Halit Ergenç’in oynadığı dizilerde sıkça tekrarlanan ‘lakin’ kelimesiyle hazırladığı görüntülerle herkesi güldürdü.

blank

Beyaz’ın ekibiyle beraber arkasından atıp tuttuğu sırada Tuba Büyüküstün’e yakalanmasını konu eden skeç ekran başındakilerin beğenisini kazandı.

Gecenin diğer bir sürprizi ise Halit Ergenç’ten geldi. ‘Sensiz Saadet Neymiş’ şarkısını seslendiren ünlü oyuncu, sesinin güzelliği ile herkesi şaşırttı. Tuba Büyüküstün, zarifliği ve güzelliğiyle gecede adeta parladı ve herkesi kendine hayran bıraktı. Suzan Kardeş programda seslendirdiği ve Yeşilçam şarkılarından oluşan potpuri ile kulakların pasını sildi. Zafer Algöz, yeni çıkardığı ‘Haşırt Dı Bilekbord’ kitabından anlattığı Öztürk Serengil anısıyla herkesi güldürdü.

https://www.youtube.com/watch?v=E787rHWEoDk

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.