Beyaz Show, sezona iddialı bir giriş yapıyor

Ekranların fenomen programı Beyaz Show, sezona iddialı bir giriş yapıyor. İki özel gösteri ile sevenleriyle buluşacak olan Beyazıt Öztürk, bir yıl ara verdiği programı kapalı gişe açıyor.

Poll Production organizasyonu Vakıfbank sponsorluğunda gerçekleşecek olan Beyaz Show 13-14 Nisan’da Haliç Kongre Merkezi’nde izleyicisiyle buluşuyor. Beyaz Show sevenlerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğin ilk günkü biletleri günler öncesinden tükenirken; ikinci güne ait sınırlı sayıda biletin satışı ise devam ediyor.

Haliç Kongre Merkezi’ne özel olarak hazırlanılan konsept ile Beyazıt Öztürk, 13 Nisan’da Hakan Altun, Koray Avcı, Merve Özbey, Enis Arıkan, Jessica May; 14 Nisan’da Oğuzhan Koç, İrem Sak, İbrahim Büyükak, Hakan Altun ve Simge Sağın gibi ünlü isimleri sahnesinde ağırlayacak.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.