Best FM 7 Ağustos Pazar Yenikapı Meydanı’nda Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ndeydi

Türkiye’nin en iyi radyosu Best FM, 7 Ağustos Pazar Yenikapı Meydanı’nda Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ndeydi.

15 Temmuz gecesi Darbe teşebbüssünü dinleyicisine en hızlı şekilde ulaştırıp, Türkiye’de bir ilke imza atan Best FM, 7 Ağustos Pazar günü Yenikapı Meydanı’nda saat 15.00’dan itibaren başladığı canlı yayınlarla Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nin nabzını tuttu. Türkiye demokrasisine sahip çıktı;

Best FM mitingi anında dinleyicisine yayınladı.

Best FM Haber Müdürü Ufuk Karcı, Yenikapı Meydanı’ndan gelişmeleri anında dinleyicilerine diğer radyo kuruluşlarından önce aktardı. Alanda Best FM üç farklı noktadan canlı yayın gerçekleştirdi. Best FM Haber Müdürü Ufuk Karcı’nın Şehitler ve Demokrasi Mitingi’nde konuk aldığı tüm isimler;

Eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış
CHP Milletvekili Gürsel Tekin
Kemerburgaz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çağrı Erhan
Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil
Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu
Galatasaraylı Eski Futbolcu Evren Turhan
Gazeteci İdris Kardaş
Gazeteci Şeref Oğuz
Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay
Sinema ve Tiyatro oyuncusu Ahmet Yenilmez
Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu
AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç
Adana, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk
Yazar İskender Pala
Gazeteci Nagehan Alçı
Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir
Sanatçı Hande Yener
Sanatçı Gökhan Türkmen
Sanatçı Betül Demir
Gazeteci ve Sanatçı Ömür Gedik
Hanedan Üyesi Abdülhamit Kayıhan Osmanoğlu

bestfm

Demokrasi ve Şehitler Mitingi alanının erken saatlerde dolmasına rağmen saat 17.15’te resmi olarak Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde hayatını kaybeden şehitlerimiz için dualar edildi. Ardından sırasıyla; 15 Temmuz Gazileri, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve son olarak Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan konuşmasını gerçekleştirdi.

Yenikapı Meydanı’ndan gerçekleşen canlı yayına Best FM programcılarından; Ufuk Karcı, Serdar Gökalp, Jale Şengün, Altan Kiraz, Yasemin Şefik ve Cem Arslan dinleyicilerimize Yenikapı Meydanı’ndaki Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nden tüm gelişmeleri ve alandaki heyecanını ve coşkuyu diğer radyo kuruluşlarından önce aktardı.

15 Temmuz Darbe teşebbüssü gecesi başta olmak üzere sonrasındaki tüm Demokrasi Nöbeti yayınları Best Medya tarafından şehitlerin aziz ruhlarına ithaf edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.