Beşiktaş’tan Loris Karius açıklaması

Beşiktaş Kulübü, basında çıkan ‘Alman file bekçi Loris Karius’un kiralık sözleşmesi Ocak ayında feshedilecek’ haberlerini yalanladı.

Beşiktaş Kulübü yaptığı açıklamada Alman file bekçisi Loris Karius’un kiralık sözleşmesinin ocak ayında sonlandırılacağı yönündeki haberleri yalanladı.

Siyah-beyazlı kulüp, Loris Karius’un kiralık sözleşmesinin ocak ayında sonlandırılacağı yönünde basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bazı medya organlarında kalecimiz Loris Karius’un kiralık sözleşmesinin ocak ayında sonlandıracağı yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Performansından memnun olduğumuz kalecimiz ile yola devam edeceğimiz gerçeğini siz değerli basın mensuplarının bilgisine sunarız.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.