Beşiktaş’ta Jeremain Lens süresiz kadro dışı bırakıldı!

Süper Lig’de Konyaspor’a farklı mağlup olan Beşiktaş’ta taşlar yerinden oynuyor. Bu mücadelede kadroya alınmayan Jeremain Lens, süresiz olarak kadro dışı bırakıldı. 32 yaşındaki futbolcu takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürecek.

Beşiktaş’ta Konyaspor karşısında alınan farklı mağlubiyet sonrası radikal kararlar alınmaya başlandı. Siyah-beyazlılarda Douglas ve Mirin’den sonra bir isim daha süresiz olarak kadro dışı bırakıldı.

A Spor’un haberine göre, Beşiktaş idari ve teknik karar doğrultusunda Jeremain Lens’i süresiz kadro dışı bıraktı. Lens yarın itibariyle Douglas ve Mirin gibi A takımdan uzak antrenman yapacak.

LİSANSLARI DONDURULACAK!

Beşiktaş yönetimi Lens, Mirin ve Douglas takımdan ayrılmasa da lisanslarını dondurmayı planlıyor.

Josef’e geçici lisans çıkartılması durumunda Beşiktaş’ın yabancı futbolcu sayısı 13 olacak. Kalan 1 yabancı futbolcu hakkını santrafor transferinden yana kullanılacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.